König - KN-MSF16 - Staande ventilator - Oscillerend

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Staande ventilator - König

Decoratief aansprekende blazer met 3 standen regeling voor de windkracht. Door het verchroomde uiterlijk maakt hij een robuuste indruk. Stevig is hij zeker, aangezien dit apparaat is voorzien van een stabiele, ronde voet. De bladen hebben een diameter van 40 cm, waardoor hij ideaal is om te gebruiken in grotere ruimtes, zoals een woonkamer of kantoor. Een optimale aanpasbaarheid aan het benodigde gebruik is gegarandeerd. Zo is hij in lengte verstelbaar, maar ook de kop zelf kun je horizontaal laten draaien. Zo kun je zorgen dat de gehele ruimte evenredig gekoeld wordt. Wil je niet dat hij ronddraait, stel hem dan vast zodat hij zijn verfrissende bries in één richting blaast.

Specificaties
Meer over König - KN-MSF16 - Staande ventilator - Oscillerend (Productcode: 9682621011.5103)
 Ventilatoren
Staande ventilator
 Wattage
35 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
40 ø
 Merk
König
 Kleur
Verchroomd
 Draaibereik
90 °
 Voeding
Netstroom
 Verstelopties
Draaibaar
 Hoogte
110 cm
 Materiaal
Metaal
 Type
KN-MSF16
Wat zeggen onze experts over deze König - KN-MSF16 - Staande ventilator - Oscillerend
 

Geschikt voor grote ruimtes

 

Industrieel design

 

Werkt op netstroom, stopcontact nodig

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,1
         

Gemiddelde uit 9 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Klaas - 3 juni 2018

Handig in hoogte verstelbaar en flinke power, dus dan wordt de ruimte wel koeler. Een goede aankoop!

9,0
         

Richard - 1 juni 2018

Er valt veel te zeggen over de eenvoudige ventilator. Maar om het kort te houden... Deze is naar mijn mening een winnaar. Ik heb het in een paar minuten opgezet met slechts een schroevendraaier die nodig is om de bladen op de as te vergrendelen.. Voor het overige is het een no brainer die ik niet nodig had of niet nodig had en zie geen reden waarom iemand dat zou moeten doen. Als je dat doet, heb je echt iemand anders nodig om het te doen. Sommige mensen hebben veel last van mechanische spullen en zien de eenvoud hiervan misschien niet, maar het is echt een briesje. Tenzij de motor faalt moet hij jaren meegaan, want hij is echt goed in elkaar gezet. Stevige montage en een eerlijke luchtbeweging, zelfs bij lage temperaturen. Dit soort ventilatoren zijn echter niet stil als de meeste die een goede hoeveelheid lucht bewegen niet. Niet luid maar ik hou toch van het geluid van een draaiende ventilator. Voor mij is het een RALLY goede koop voor de huidige prijs.

9,0
         

Birgit - 5 mei 2018

Deze ventilator is precies wat ik zocht. Mijn man is een 'ventilator persoon' - hij kan niet zonder hen, we hebben plafond-en sokkelventilatoren in bijna elke kamer. Ik wilde iets stijlvols en goed uitziend te gebruiken in onze belangrijkste woonkamer, omdat het is op een prominente display voor iedereen om te zien, en deze ventilator past helemaal op de woonkamer. Ik hou ervan, het is mooi - het is de perfecte mix van retro en modern en ziet er geweldig uit. Ik overwoog veel andere ventilatoren alvorens te beslissen over deze, maar ze waren veel te versierd of plastic of slechte beoordelingen of lelijk.

Ik las alle recensies voor de hand, dus ik wist wat ik kreeg - ja, het is luidruchtig en de ventilatorsnelheden zijn allemaal over dezelfde snelheid (niet veel variabiliteit daar), er is een aantal plastic stukken (kleine) - maar heb ik gezegd hoe geweldig het eruit ziet?! Het lawaai stoort ons niet omdat het in dezelfde kamer staat als de TV, dus we zijn niet op zoek naar rust in die kamer. We hebben verschillende andere ventilatoren, sommige zijn veel stiller omdat ze een 5-blad plastic ventilator versus de 3-blad metalen ventilator (die er geweldig uitziet) die deze heeft. Mijn man vindt het prettig dat de bedieningselementen met een schakelaar worden bediend ten opzichte van elektronische bedieningselementen.

Ik ben zo blij met het uiterlijk van deze fan en het feit dat ik niet langer naar een lelijke fan hoef te staren op een prominente vertoning in onze grote kamer.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links