Westinghouse - Industrial - Plafondventilator - Met trekkoord

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Met de Westinghouse Industrial plafondventilator heb je het hele jaar een aangename temperatuur in je woning. Er zitten namelijk twee standen op, een zomer- en een winterstand. In de zomerstand draaien de ventilatorbladen tegen de klok in, zoals je gewend bent bij ventilatoren. Dit zorgt voor een luchtstroom naar beneden die verkoelend aanvoelt. Terwijl de winterstand er juist voor zorgt dat de warmte in de ruimte op een gelijkmatige en prettige manier door de hele kamer verspreid wordt. De bladen draaien in dit geval met de klok mee, wat ervoor zorgt dat de lucht juist omhoog wordt gezogen en vervolgens door de ruimte gecirculeerd. Natuurlijk moet de lucht dan al verwarmd zijn, want dat doet dit toestel niet zelf. Hij zorgt er alleen maar voor dat deze verwarmde lucht goed door de ruimte verdeeld wordt. Hiermee bespaar je dus op je stookkosten. De twee standen zijn via een schuifschakelaar aan de zijkant in te stellen.

Circulair

Als je de Westinghouse Industrial plafondventilator eenmaal hebt hangen, heb je er jaren plezier van. Het is namelijk een duurzaam apparaat met een soepele en stille AC-motor. De hardheid van het geluid dat je hoort als het toestel aan staat, komt overeen met het geluid dat je hoort als je koffie aan het zetten bent. Je hebt dus totaal geen last van deze ventilator. Hierdoor is hij prima geschikt om in de slaap- of werkkamer op te hangen. Maar hij kan ook prima in de woonkamer, kelder of keuken opgehangen worden, want hij is er mooi genoeg voor met zijn volledig zilveren kleur.

142 centimeter

Er hangt echt iets, als je deze plafondventilator van het merk Westinghouse ziet hangen. Zijn zilveren kleur spreekt direct tot de verbeelding en met een diameter van maar liefst 142 centimeter is het een echte blikvanger. Je kan hem overal ophangen, maar we raden hem vooral aan in ruimtes op te hangen met een hoog plafond. Dit door de hoogte van de ventilator zelf. De drie ventilatorbladen zijn verder gemaakt van wit staal en dit artikel wordt geleverd inclusief muurschakelaar waarmee je onder andere de snelheid kan instellen. De ventilator biedt de mogelijkheid uit drie snelheden te kiezen.

Specificaties
Meer over Westinghouse - Industrial - Plafondventilator - Met trekkoord (Productcode: 19723329738.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Geluidsniveau
Stil: 51-60 dB
 Wattage
47 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
122 ø
 Merk
Westinghouse
 Kleur
Wit
 Voeding
Netstroom
 Geschikt voor
Ruimtes tot 20m³
 Hoogte
37 cm
 Koelcapaciteit
20 m³
 Materiaal
Metaal
 Type
Industrial
 Eigenschappen
Netstroom, Aan/uit schakelaar
Wat zeggen onze experts over deze Westinghouse - Industrial - Plafondventilator - Met trekkoord
 

Zomer en winterstand

Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links