Westinghouse - Cyclone - Plafondventilator

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Met de Westinghouse Cyclone plafondventilator haal je een mooie ventilator in huis die je zowel op warme als koude dagen kunt gebruiken. Omdat de zes ventilatorbladen aan allebei de zijden een ander patroon hebben, kan je dit toestel eenvoudig inpassen in je interieur. Of je draait ze gewoon om als je na een tijdje een keer iets anders wilt. Aan de ene kant zijn ze zwart van kleur en de andere zijde is tevens zwart maar met een opvallende zilveren streep. Dit zorgt, als het apparaat draait, voor een mooi en rustgevend effect. Verder heeft deze ventilator een totale diameter van 132 centimeter en een effectief bereik tussen de 25 m³ en de 30 m³.

10% minder stookkosten

Zoals we in de inleiding al schreven, kan je deze Westinghouse Cyclone plafondventilator het hele jaar gebruiken, zowel met warm weer als op koudere dagen. Op warme dagen zet je hem in de zomerstand, waarin de bladen tegen de klok in draaien. Dit zorgt voor een luchtstroom naar beneden die koel aanvoelt. In de winterstand draaien de bladen juist met de klok mee, resulterend in een luchtstroom die omhoog wordt gezogen. Hierdoor wordt de koude lucht omhoog gezogen en wordt de warme lucht, verwarmd door je kachel of radiator, door de hele ruimte verspreid. Dit scheelt op jaarbasis zeker 10% aan stookkosten.

Waar hang je hem op?

Deze plafondventilator van het merk Westinghouse kan je in bijna elke ruimte in je woning ophangen, of dat nu in keuken, woonkamer, gang, eetkamer of kelder is. Omdat hij ook erg stil is, met een maximaal geluidsniveau van slechts 50 decibel, is hij tevens geschikt voor in de slaap- en studeer/werkkamer. Wij raden hem aan te gebruiken in ruimtes van maximaal 36 m³, omdat je dan het meest profiteert van alle eigenschappen van deze ventilator, maar je bent natuurlijk vrij om hem ook in grotere ruimtes te gebruiken. Alleen heb je dan niet de garantie dat de gehele ruimte van de voordelen van dit toestel kan genieten.

Specificaties
Meer over Westinghouse - Cyclone - Plafondventilator (Productcode: 19723324635.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Geluidsniveau
Extra stil: tot 50 dB
 Wattage
62 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
132 ø
 Merk
Westinghouse
 Kleur
Aluminium, Zilver, Zwart
 Voeding
Netstroom
 Geschikt voor
Ruimtes tot 36m³
 Hoogte
32 cm
 Koelcapaciteit
36 m²
 Materiaal
Hout
 Type
Cyclone
Wat zeggen onze experts over deze Westinghouse - Cyclone - Plafondventilator
 

Zomer en winterstand

 

Vijf omkeerbare bladen in zwart / zwart met zilverkleurige strepen, beide patronen inbegrepen

Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links