Plafondventilator - Techtube Pro E470

De mooi vormgegeven, witte plafondventilator Techtube Pro E470 is het grote broertje van de E415. De diameter is net wat groter, om precies te zijn heeft dit toestel een spanwijdte van 122 centimeter. Daarmee is hij nog steeds compact genoeg om in de meeste ruimtes zonder veel ophef continu zijn rondjes te draaien. Een ander verschil is dat deze plafondventilator geen 4 maar 3 bladen heeft. Samen met het vermogen van 60 Watt zorgt dit alles ervoor dat de mogelijke koeling door deze ventilator behoorlijk groot is. De plafondventilator Techtube Pro E470 is verder voorzien van een wintermodus. Daarmee kan hij niet alleen in de zomer koelen, maar in de winter kan dit apparaat worden gebruikt om de warme lucht beter over de ruimte te spreiden. De drieblads rotor is geschikt voor ruimtes tot en met 20 vierkante meter. Het gewicht van de ventilator bedraagt 5,5 kilogram, het benodigde montagemateriaal om het apparaat aan het plafond te bevestigen wordt meegeleverd.

  
Meer over de Longo - 440470 - Plafondventilator - Lange levensduur (ProductID: 8818269768.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Wattage
60 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
122 ø
 Merk
Longo
 Kleur
Wit
 Voeding
Netstroom
 Verstelopties
Draaibaar
 Geschikt voor
Continu gebruik
 Materiaal
Kunststof
 Type
440470
Wat zeggen onze experts over deze Longo - 440470 - Plafondventilator - Lange levensduur
 

Zomer- en winterstand

 

Onopvallend design

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,1
         

Gemiddelde uit 13 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Arib - 11 june 2018

 

Prijs

 

Kwaliteit

 

Geluid

Alle onderdelen zijn van robuuste kwaliteit. Uitpakken en aansluiten is kinderspel. Gebruik stabiele schroeven en pluggen. De montage van de beugel en de bedrading van de beugel is geen probleem. De montage zelf is zo goed doordacht dat men zich dat bij elke lamp zou kunnen wensen. Tijdens het bedrijf overtuigt het apparaat door een enorme motorprestatie. Alles boven niveau 1 is bijna te veel van een goede zaak. Tijdens het gebruik is het apparaat stil op een laag niveau. Daarna zijn de geluiden duidelijk hoorbaar en doen een beetje denken aan een helicopter Het volume is echter beperkt.

Je zou bang kunnen worden als de ventilator op topsnelheid draait. Niets voor lange mensen met lage plafonds. Een botsing met de rotorbladen kan ernstig letsel tot gevolg hebben.
Het apparaat drijft de verzamelde lucht uit mijn 40 vierkante meter en zorgt voor een aangename koele prijs.

Het apparaat is in mijn ogen het geld waard.

8,0
         

Anoniem - 18 march 2018

Vorig jaar in de zomer heb ik de ventilator al gekocht. En ik ben blij, want hij heeft me veel geholpen met de hittegolf. Ik heb het ook in de winter gebruikt, omdat je van zomer- naar winterbedrijf kunt schakelen en de warmte goed in de kamer wordt verdeeld. Solide afwerking, 3 treden zijn voldoende om een goede wind te maken. Ik wil hem niet meer missen.

7,0
         

Karin - 12 december 2017

 

winterwerking

De levering verliep snel, de verpakking was in orde, functioneerde perfect en het uiterlijk was zoals afgebeeld. Geen reden tot klagen! De ventilator kan via een schuifregelaar in twee standen worden gebruikt:

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links