Beacon Lighting - Bordono - Plafondventilator - Ingebouwde lamp

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

De Beacon Lighting Bordono plafondventilator is een ventilator die bescheiden is van formaat met een diameter van 122 centimeter, maar toch handig is om te gebruiken, bijvoorbeeld op warme dagen. Door de bladen tegen de klok in te laten draaien, creëer je gemakkelijk een luchtstroom naar beneden die ervoor zorgt dat de ruimte rond de plafondventilator afkoelt. Maar er is ook een andere stand, eentje waarin de zwarte bladen met de klok mee bewegen. Deze stand gebruik je om de warmte in een ruimte juist beter te verspreiden, bijvoorbeeld op koude herfst- of winterdagen. De lucht wordt, als de bladen tegen de klok in draaien, juist omhoog gezogen.

Lagere energierekening

Door deze winterstand te gebruiken van de Beacon Lighting Bordono plafondventilator krijg je dus geen koel briesje, maar een luchtstroom naar boven. Op deze manier wordt de warmte gelijkmatig over de ruimte verspreid en heb jij minder stookkosten omdat je minder hoeft te stoken om alles lekker warm te krijgen. Dit is dus niet alleen goed voor een lagere energierekening, maar ook voor het milieu. De ventilator werkt verder gewoon op het netstroom en heeft een aan/uit-schakelaar. Door middel van de twee koordjes bedien je alle functies van de ventilator en zet je hem in de juiste snelheid en stand.

Lampje

Een ander handig iets is dat er een armatuur aanwezig is met daarin een ledlampje, van 5.5 watt en met een warm witte kleur (3000 Kelvin), waardoor je hem ook als lichtbron kan gebruiken en omdat het een ledlamp is, verbruik je ook nog eens 80% minder energie dan bij een normale gloeilamp. Door middel van de twee koordjes zijn de ventilator en de lamp afhankelijk van elkaar te bedienen. Zoek je dus een duurzame ventilator, met de mogelijkheid om de ruimte mee te verlichten en met een winter- en zomerstand, dan is dit product van het merk Beacon een goede optie.

Specificaties
Meer over Beacon Lighting - Bordono - Plafondventilator - Ingebouwde lamp (Productcode: 20109739104.5103)
 Ventilatoren
Plafondventilator
 Wattage
5.5 watt
 Aantal standen
3
 Diameter
48 ø
 Merk
Beacon Lighting
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Materiaal
Hout
 Type
Bordono
 Uitvoering
Ventilator met lamp
 Eigenschappen
Aan/uit schakelaar
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links